Helgen som försvann

Helgen blev verkligen inte som jag hade planerat.

Inte kom vi iväg till Sala i lördags. För sent i fredags kväll kunde jag läsa, först på Facebook och sen på Agilitylistan, att det skulle pågå en skyttetävling väldigt nära Sala BK. På förmiddagen när våra klasser skulle gå. Så det var bara att stanna hemma.

Garbo pallar nåt enstaka skott. Men inte flera i rad. Och definitivt inte nån jävla skyttetävling.

Istället satt jag hemma och skrev. Raderade, svettades och skrev. Och inte blev det bra för det. Men sju artiklar har jag fått ur mig till nästa nummer. Som börjar tryckas om typ fem timmar.

Så jag är helt slut.

Det var jag igår morse också. Efter bara två timmars sömn gick agilityloppet i Nynäs helt åt helvete.

Att Garbo var explosionsfärdig, efter en supertrist lördag, märktes redan när vi gick ut på gatan för att vänta på Malin och hennes pojkar. Så det blev precis som jag sa till Malin i bilen: ”Garbo kommer att tjuvstarta och inte lyssna i första klassen.”

Efter att hon hade fått springa av sig lite på framhoppningshindren skärpte hon dock till sig. Så hopploppet blev rätt bra. Nu saknar vi bara sex hoppnollor (om jag har räknat rätt) till vad AgIF kallade Ag Silver, det vill säga 50 agilitynollor och 50 hoppnollor i klass III.

Så här tajta bakombyten tränade Garbo och jag på klubben i fredags kväll. Och hon tog så klart för givet att jag tänkte bakombyta i starten i agilityklassen igår. För att lyssna orkade hon inte. Foto: Linda Andersson

Men det bästa med Nynästävlingen var nog ändå att jag kom igång med att spela Wordfeud. Fan, vad kul det är. Håller på med fyra spel för tillfället och är sjukt nöjd med att jag satsade på en begagnad iPhone när jag hade lyckats dränka min Nokia för en månad sen. Det är så underhållande och praktiskt med alla tänkbara och otänkbara appar.

Imorgon ska jag ha helg på riktigt. Då ska flickorna på sin månatliga massage och jag ska försöka pricka av några saker på att göra-listan.

Detta inlägg publicerades i Agility, Garbo, Jobb, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Helgen som försvann

  1. Mette skriver:

    Jag spelar Wordfeud och är pinsamt dålig, har liksom aldrig spelat alfapet. Men det är skoj ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s