Moviestar – filmen

Till slut har jag lyckats göra film av Garbos och min insats på freestyletävlingen i Bollnäs igår.

Det går ju aldrig som planerat. Inte ens när man har tränat i två år(!) på ett och samma program. Men jag är ändå himla nöjd med att Taxfröken höll ihop så bra som hon faktiskt gjorde. Och att jag inte stod på näsan när jag snubblade på plastbandet precis i början.

Att vi dessutom lyckades hinna till slutposen innan musiken tog slut förvånade mig oerhört. För det har vi hittills aldrig gjort när vi har tränat. 😀

Linda filmade med min iPhone (när hon nu kom ihåg att rikta den mot oss ;-)). Och resultatet är uselt. Avståndet är långt och bilden murrig och oskarp. Men det är ändå kul att ha programmet på film. Åtminstone för mig.

Det var en trevlig och mysig tävling, med en så avspänd stämning att till och med jag kunde koppla av. Och faktiskt ha roligt. Tycker nog att det syns på både mig och Garbo.

I lördags, på väg upp till Bollnäs, tävlade vi agility i Hofors. Och sammantaget blev det ännu en tävlingsresa norrut som jag kommer att minnas. Länge. Trots att det inte alls gick lika bra för mig och taxflickorna som för Linda och hennes tjejer.

Ester vann nämligen både agilityklass III och freestyleklass III, och blev därmed freestylechampion. Vilket så klart var himla kul.

Här kan den som vill läsa mer om freestyletävlingen.

Detta inlägg publicerades i Filmer, Freestyle, Garbo, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Moviestar – filmen

  1. Ulla skriver:

    Super grattis! Kul att du kom till skott och tävlade, och dessutom inte hyper nervös. Och Garbo såg verkligen avspänd och fokuserad ut.

  2. Ewa skriver:

    Stort grattis! Kanon! Är SÅ imponerad av er! Kram kram Ewa

  3. annsofi skriver:

    Hon är bedårande söt, lilla Garbo!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s