Power-Chaplin

I lördags tävlade Chaplin på Solna-Sundbybergs BK och i söndags tävlade Garbo på Söderköpings BK.

Innan vi skulle åka hem från Söderköping ville Malin ta en ”power walk”. Jag vet knappt vad det är, eftersom jag inte ägnar mig åt nån annan form av motion än den jag får på köpet under flickornas och mina promenader och träningspass.

Malin hade dock kommit ut och löptränat flera gånger förra veckan, och ville bibehålla det flyt som hon hade fått upp. Till och med så mycket att hon, medan jag jobbade klart, trotsade allt förnuft och tog med sig både sina och mina hundar på sitt motionspass den dagen.

Garbo hade tyckt att det var jättekul. Så klart. Men mattegrisen Chaplin var tydligen  tveksam. Till och med så mycket att Malin, på grund av hennes storlek, trodde att hon kanske inte klarade av att gå så fort som Malin ville.

Pyttsan. Förutom under de fyra månader som Chaplin är skendräktig åt gången, så är det hon om nån i vår familj som vill promenera snabbt. Hon drar och rycker. Det kan ju finnas nåt att jaga längre fram.

Och mycket riktigt. När Malin väl vände, under den drygt tre kilometer långa promenaden, så trampade Chaplin gasen i botten och tog i med hela sin lilla kropp.

Det händer att hon gör det även på agilitybanan. Stefan Borg lyckades fånga ett sånt underbart ögonblick i Hofors för ett par veckor sen.

Detta inlägg publicerades i Chaplin. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s