En lyckad dag

Sådär. Då har vi fått lite självförtroende inför lagtävlingen i Rättvik om några veckor. Både jag, flickorna och Chaplins och mina lagkompisar Gunilla och Roxa.

Vi har varit på Österåkers BK och tävlat inofficiellt idag. Tiden passade oss perfekt. Första banvandring klockan tolv, och både large och medium körde före small.

Garbo lyckades, trots en tidskrävande handlingsmiss från min sida, nolla hopploppet och komma tvåa.

Chaplin kom in fel i slalom och sprang förbi näst sista hindret. Jag får nog ta på mig båda missarna. Kunde gott och väl ha hjälpt henne att hitta rätt hål i slalom och skulle så klart ha vrålat ”hopp” och inte ”fram” på upploppet. Den lilla dvärgen sprang dock så snabbt hon kunde och har ingen aning om att det blev fel.

Förmodligen var det den härliga känslan som spillde över på vårt agilitylopp. För Chaplin gick precis lika bra i det. Förutom vid ett tillfälle när jag blev lite väl ivrig och hejade på henne aningens för mycket in i en tunnel. Det fick henne – som vanligt – att tveka en aning. Så där rök nog andraplaceringen.

Garbo sprang som besatt, tog inte ett steg fel utan vann agilityklassen.

Även Gunilla var nöjd med sina lopp. Visst blev det lite fel, men Roxa hade en störtskön attityd. Så det var idel glada miner i bilen under hemfärden.

Detta inlägg publicerades i Agility, Chaplin, Garbo, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En lyckad dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s