Tävlingssugen till max

Jag är så himla tävlingssugen. Den här veckan har jag haft sjukt många översättningsjobb (tack gode Gud för det) och har inte ens hunnit träna. Och det har inte direkt gjort suget mindre.

Men på söndag ska äntligen Chaplin och jag tävla med Minimix i Söderköping. Laget har bytt namn och fått ett nytt ekipage den här SM-kvalsäsongen, nämligen Dionne och italienska vinthunden Tindra.

Till skillnad från hur det är med Garbo, brukar det vara en utmärkt uppladdning för Chaplin att vila sig i form. Så jag hoppas att det stämmer även denna gång och att Taxpyrets motivation kommer att vara på topp.

Som för att spä på mitt sug mejlade Malin filmer med två Chaplinlopp till mig just ikväll. Hon tog dem på Gagnef-Flodas tävling i början av augusti förra året.

Hopploppet är riktigt bra. Chaplin jobbar på, springer både ikapp mig och släpper på fint, även om jag så klart önskar att hon hade haft ett betydligt mer Garbolikt tryck. Jag är sen med framförbytet efter slalom, men Chaplin fixade inte alltid att jag sprang ifrån henne i slalom då. Nu har vi tränat mer och det känns som att hon har blivit säkrare.

Det som gör mig allra gladast med filmerna är dock att jag inte tycker att det ser ut som att hon tittar så himla mycket på mig. Nu har vi ju dessutom tränat en del på att just ta för sig och hindersug.

Så på söndag, då jäklar ska vi köra.

Detta inlägg publicerades i Agility, Chaplin, Filmer, Frivillig disk, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s