Taggad på tunnlar

Jag kunde inte låta bli att jubla under Chaplins agilitylaglopp idag. Det måste ha varit maxat avstånd mellan hopphindret före den första böjda tunneln och tunneln. Och ändå tittade det lilla pyret under alla sju metrarna på – tunneln.

Så jäkla kul!

Överlag är jag rätt nöjd med loppet, förutom svängen efter första tunneln. Där står jag i vägen, trots att jag försökte att inte fick skymma hopphindret. Chaplin pinnar dock på rätt bra hela tiden. För att vara Chaplin, alltså. Och med tanke på att alla hinder är maxade(!), så att hon tvingas hoppa mer än 50 procent över sin mankhöjd.

 

I hopploppet diskade vi oss. Jag började hetsa i slutet av slalom och då gick hon ur. Så jag bara körde på.

Och laget diskades i båda klasserna.

Sällskapsdamen Garbo fick köra lite på uppvärmningshindren, för att inte bli alltför besviken. I övrigt tiggde hon mat från Gunilla.

 

Så jag tror nog att vi är överens alla tre om att det blev en riktigt härlig dag i Söderköping, med fantastiskt väder och ett bra arrangemang på en precis lagom liten tävling. Nu har jag nästan solfrossa och en illröd panna.

Detta inlägg publicerades i Agility, Chaplin, Filmer, Garbo, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Taggad på tunnlar

 1. jessicas1980 skriver:

  Härligt & höra att lilla Chaplin gick bra!! Men maxade hinder får det ju inte va i klass två?! Och lagklass går ju i klass två!!!! Eller är det något jag missat?

 2. Mari skriver:

  I lagklass, klass I och II är maxade hinder 30 cm för small. Spannet är 25-30 cm. Så hindren behöver ju inte ligga på den högsta höjden.

 3. jessicas1980 skriver:

  Okej, jag som tänker att maxade hinder i small är 35 cm. Men det är ju bara i klass tre nu det är så. Sant, men ”tyvärr” ligger ju hindrena, iaf i klass två och tre alltsom oftast på 30 cm, vilket är tråkigt tycker jag. Variera höjderna i banan, det ger en extra svårighet och hundarna slipper slita på maxat på alla hinder. Men nu i helgen i Råådalen, såg jag iaf i hopptrean att vissa hinder låg på 35 cm, medan andra låg på 30. Det gillas!

 4. Wheaten Barbro skriver:

  Så härligt att se dina lopp!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s