KM – ruggigt, regnigt och riktigt roligt

Vem hade kunnat ana att det skulle vara fem grader ”varmt”, blåsa elva sekundmeter och spöregna den 2 juni 2012? Inte vi i SAgK:s styrelse iallafall. Men det var vad det gjorde under vårt KM idag.

 

Det var en både udda och mycket bra miljö som vi hade möjlighet att förlägga tävlingen till. En helt nyanlagd liten inhägnad fotbollsplan med konstgräs på köpcentret Bromma Blocks. Hade det bara varit bättre väder hade vi säkert fått lite publik också. Vi är iallafall himla glada över att det verkar som att vi ska kunna arrangera fler tävlingar och träningar där framöver.

Domaren Per Heinerud hade gjort precis lagom kluriga och inbjudande banor. Fast, förmodligen på grund av vädret, var det ingen av oss som hade nån bra lägstanivå just idag. Jag tror faktiskt inte att det var nån som lyckades gå i mål i båda klasserna.

Garbo fick en megasväng efter hinder 3, när jag startade henne för tidigt (eftersom jag var rädd för att hon skulle tjuva) i agilityklassen. Jag tror dock att jag lyckades rädda oss ifrån att få fel. Och stackars Chaplin var så knäckt av vädret och alla megavattenpölar att hon inte lyckades skita före sitt agilitylopp. Det gjorde hon efter slalom istället. Annars gick hon riktigt fint på den banan.

 

I hopploppet gick det sämre. Då föll hon i varenda tunnelfälla (tjoho!). Jo, jag är faktiskt ärligt glad över det. Men mindre glad över resten av felen. Hon ville dock inget hellre än att köra agility. Så jag klagar inte. Garbo ville också, men det var ju mer väntat. Och hon gick himla fint, förutom i – slalom (av alla jäkla hinder). Jag fattar ingenting, men kanske blev hon förvirrad av att skenan låg lite snett över fotbollsplanens vita streck.

 

Klubbmästare 2012

Small: Malin Röste & pappisen Chabo

Medium: Helene Wallskär & tollaren Daisy

Large: Mija Jansson & kelpien Rasken

 

Klubbmästare i lätt hoppklass 2012

Catharina Lundberg & pappisen Balrog

 

Sponsorer var Bromma Zoo och så här frestande och välfyllt var vårt prisbord.

Alla bilder, förutom den översta, har Malin tagit.

Detta inlägg publicerades i Agility, Chaplin, Garbo, SAgK, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s