Jobb och mingel på SM

Har knappt hämtat mig än, trots att det är över två dygn sen vi kom hem från årets agility-SM.

Kul hade vi iallafall, Mija och jag som åkte ihop. Kvällarna blev rätt sena med vin, mat, snack, mingel och till och med fotboll. Och det var lyxigt att bo på hotell, på gångavstånd från tävlingsplatsen.

Att det regnade hela lördagen och delvis på söndagen var dock rätt jobbigt för mig, som för första gången sen 2007 inte var kvalad utan bara där för att jobba. För det innebar att jag stod eller satt still en stor del av dagarna. Visserligen fick jag se en massa underhållande agility. Men jag blev också blöt och kall, framför allt om fötterna.

Dessutom var jag rätt frustrerad, eftersom tanken var att jag åtminstone skulle försöka plåta lite med min nya kamera. Men den vågade jag knappt ta fram i regnet. Det var ju fukt som dödade min förra.

Några bilder blev det iallafall. Jag önskar dock att jag kunde zooma in mer när jag tar actionbilder. Och jag upptäckte att kameran går betydligt långsammare när jag tar seriebilder och tunga regnmoln gör ljuset skummare. Det blir alldeles för mycket rörelseoskärpa på ekipagen.

Nåja, jag har inga ambitioner på nån fotografkarriär. Som tur är.

Detta inlägg publicerades i Agility, Jobb, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s