Hinderfixardag

De tyckte väl inte att det var så jätteroligt under Solna agilityklubbs hinderfixardag på Ekelundsplanen idag. Men jag hade liksom inget val.

Garbo hade säkert kunnat hålla sig i skinnet. Om inte annat i närheten av maten. Men den där Chaplin hade bara stoppat ner nosen i backen och travat iväg, så fort jag hade vänt ryggen till. Och hon skulle inte ha behövt leta särskilt länge förrän hon hade hittat en kanin. För det fullkomligt kryllar av dem överallt.

Så båda två fick stanna innanför stängslet, vilket de klarade riktigt hyfsat. Om inte annat blev de trötta av att inte få gå ut genom den öppna grinden, trots att vi var där i ett antal timmar.

Jag kan inte påstå att jag hjälpte till särskilt mycket med att såga, limma, borra och skruva. Nån praktiskt eller händig människa är jag nämligen inte. Men jag hade iallafall en bra dag, som Mija och jag avslutade med en bakombytesövning.

Och nu har klubben snart ytterligare åtta hinder. Det är bara bomhållare och bommar som saknas. Det blir bra när vi om några veckor flyttar hindren från containern till ridhuset inför vinterns träning.

Detta inlägg publicerades i SAgK. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s