Klok…?

Den blivande freestyletaxen

Sjukt söt, go och glad är hon förstås. Men klok…? Jag vet inte det, jag. Det är inte direkt så att jag brukar hålla med Linda när hon hävdar att Chaplin ser just klok ut.

Idag överraskade Taxpyret mig därför, när det var hur lätt som helst att få henne att fatta att jag ville att hon skulle springa in och lägga sig under stolen som jag har köpt till vårt blivande freestyleprogram. Oavsett vinkel och avstånd. Alltså jublade jag.

Likaså blev jag glad när jag provsatt den djupa stolen på Ikea, för att kolla så att jag kunde resa mig ur den med nån form av värdighet i behåll. För jag ville verkligen ha just den. Den passar så otroligt bra till det andra föremålet som vi  använder i programmet.

Tänk att jag tycker att det är så lustfyllt att fixa rekvisita och kostym till freestyleprogram. Jag går igång lika mycket på det som på att träna taxarna.

Själva tävlandet är det som jag gillar minst. Det känns för det mesta bara fasansfullt. I cirka en minut och tio sekunder är tanken att jag ska stå ut att köra Chaplins klass I-program. Så det är bara att träna, träna och träna lite till. Och bita ihop och hoppas att hon varken nosar eller börjar fundera när det väl gäller.

Problemet som återstår är vad sjutton jag ska ha på mig, utan att skrämma slag på domarna och eventuell publik. Men jag tror nog att mamma och jag kan klura lite på det under påsken, mellan mina och flickornas träningspass.

Idag var vi i lokalen i Riksby. Linda, Holly, Ester och Eldor körde sina 6+-program. Åsa visade upp sitt sköna klass II-program med Nemi och testade koreografin till Zeldas klass III-program på Linda och mig. Det sistnämnda har hon valt en jättebra låt till. Så det kommer säkert att bli kanon, det också.

Freestylekineserna

Detta inlägg publicerades i Chaplin, Freestyle, Träning. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Klok…?

  1. Åsa Nilsonne skriver:

    Tack för idag!

  2. Josefin skriver:

    Fin blogg! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s