Agilitydiplom i klass II till Chaplin

Det var på tiden, kan man tycka. Först igår tog Chaplin sin femte pinne i agilityklass II och erövrade därmed den inofficiella titeln AgD II.

Vi körde två agilitybanor på Österåkers BK. I den första klassen diskade vi oss på sluttampen. Jag ser på filmen att det var helt och hållet mitt fel, som inte skickade in henne i tunneln som hon sprang bredvid.

Även i andra loppen vinglade det till rejält. Av nån anledning trodde nämligen Chaplin att hon skulle ta A-hindret efter slalom. Men jag fick henne att vända i absolut sista stund. Och trots missförståndet räckte loppet till en andraplacering.

 

Det var en mysig kväll. Gunilla och pappisflickorna följde med. Banorna var roliga. De bestod inte bara av raksträckor, utan jag fick faktiskt handla lite. Dessutom var hindren inte maxade. Jag hade sovit alldeles för lite, men Chaplin var taggad och morrade på fler ställen än i slalom.

Garbo var förstås besviken. Hon fick nöja sig med att köra en stund på framhoppningshindren. Imorgon bitti är det dock hennes tur att tävla på samma klubb.

Detta inlägg publicerades i Agility, Filmer, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s