Stolpe ut

I början av förra veckan var vi och tävlade på Fagersta KK. Först Garbo i två dar och sen Chaplin i en. Jag hade inte brytt mig om att anmäla Pyret till dagen med tre hopptvåor.

Och det var jag glad över. För agilitytvåorna gav inte direkt mersmak. Hindren var maxade och avstånden långa. Definitivt banor mer lämpade för largehundar och som inte krävde mycket till handling av en smallhundsförare, vilket är trist och definitivt inget som passar Chaplin och mig.

Hon kämpade dock på bra och missade bara en slalomingång på tre lopp. Vi hade dessutom tur med vädret, för efter två jättevarma dagar var det på onsdagsförmiddagen svalt och regnblött i gräset. Och som tur var valde inte domaren att dessutom ha snäva referenstider. Som bäst kom vi fyra.

Med Garbo blev det verkligen stolpe ut. I tre av fyra lopp lyckades vi göra helt okej insatser ända fram till det sista eller näst sista av de oftast inte maxade hindren. Där vinklade jag kroppen aningens fel eller vinglade till, vilket fick Garbo att springa förbi hindret.

Banorna var iallafall jätteroliga. Vägarna och avstånden var anpassade till hundarnas storlek, jag var tvungen att jobba nästan hinder för hinder men inga svårigheter var omöjliga ens för nån som inte kan springa. Hade jag bara hållit ihop ett hinder till så hade vi ju klarat dem. Och kanske till och med fått hyfsade placeringar, eftersom det inte var så många nollor.

Detta inlägg publicerades i Agility, Filmer, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s