Freestylediplom i klass II till Garbo

Ingen kan säga annat än att våra aktiviteter är rätt varierade. Igår var det dags för freestyletävling igen. På SSBK i strålande solsken.

Jag var inte så lite nojig över hur det skulle gå med Garbo, för hon har strulat en hel del på sistone. Med än det ena och än det andra. I onsdags kunde hon till exempel helt plötsligt inte lägga sig med ryggen mot mig. Och kamerastativet har hon knappt velat titta på.

Men freestylebedömning är minst sagt konstig. Så till min enormt stora förvåning lyckades Garbo komma tvåa och få uppflyttningspoäng på ett fullkomligt kaotiskt program, där varken jag eller hon höll oss till planen. Därmed kan min lilla fröken nu titulera sig även FDII och vi behöver aldrig någonsin mer höra den där jäkla ”Moviestar”-låten.

Chaplin är ju Chaplin. Och eftersom vi fick stå och vänta en bra stund innan vi fick gå in på planen tappade jag henne en hel del. Dessutom fattar jag inte hur jag kunde låta henne backa alldeles för tidigt. Det gjorde att jag var tvungen att be henne göra flera ”spinn”, vilket fick henne att alldeles för tydligt visa att hon tyckte att jag var helt dum i huvudet.

Men, som sagt, freestylebedömning är märklig. Ena domaren var charmad av vårt program och gav rätt höga betyg. Och den andra tyckte att allt var en katastrof. Snittbetyget räckte till en åttonde placering av typ 24 startande, men så klart inte till uppflyttningspoäng.

Detta inlägg publicerades i Filmer, Freestyle, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Freestylediplom i klass II till Garbo

  1. Ninnie Lindvall skriver:

    GRATTIS! Jag tycker att ni är både modiga och duktiga!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s