Det går framåt

Usch, vad jag ogillar att vara tvungen att använda måttbandet på banvandringar. Tycker liksom inte att det ska behövas. Men det gör det. För vissa domare. Uppenbarligen.

Chaplin och jag har alltså varit på SSBK och tävlat idag.

I hopploppet missade hon slalomingången, som jag förstod skulle vara svår för henne som svänger tvärt. Jag körde bara på. Men när det var tre hinder kvar måste Chaplin antingen ha missförstått mig eller helt enkelt bara tyckt att det räckte. För plötsligt bara sprang hon i mål. Typ över mina fötter. Jag kunde inte annat än att skratta.

Agilityloppet nollade vi iallafall, även om jag inte startade som jag hade tänkt utan fick improvisera vid hinder 5. Men på nåt sätt begrep Chaplin precis hur banan gick, så det blev himla bra ändå.

Dagens plus är att Chaplin var rätt lätt att få upp i skall före loppen. Hon pinnade på hyfsat trots maxade hinder. Framför allt känns det som att hon var inställd på att söka hinder och väg, inte på att kolla på mig. Och det är precis så som jag vill ha det.

Detta inlägg publicerades i Agility, Chaplin, Filmer, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det går framåt

  1. Arlo o matten skriver:

    Grattis till ett tjusigt lopp!

  2. sofie skriver:

    åhh vad kul att ha hittat en aktiv taxblogg. Har blivit lite småförtjust i tax nämligen och skulle nog vilja ha en egen limpa 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s