I kväll är hon ännu dyrare än vanligt

Jäklar vad kul Chaplin var att köra i kväll, på Lidingö BK:s precis lagom lilla klass II-tävling på Breviks IP. Det måste till stor del bero på motivationskursen, trots att vi inte har varit så flitiga med att göra läxan som vi borde.

Hon gick bra även i agilityklassen, men lämnade slalom lite för tidigt. Känslan fanns där dock. Det var alltså inte bara jag som slet och tog i, utan det lilla pyret hjälpte till så att vi kämpade tillsammans.

Vad gäller mig själv är jag nöjd med att jag har tagit till mig av tipsen från onlinekursen. På ett par veckor har jag lärt Chaplin att skälla upp sig och få rätt känsla i kroppen före loppen. Nu fixar hon det uppenbarligen även på startlinjen, vilket känns helt fantastiskt. Dessutom är jag bättre på att peppa henne under loppen. Och den lilla tunnelträning som vi har gjort tycks redan ha fått henne att dra mycket bättre på just tunnlar.

Hoppbanan var himla rolig att köra. Jag kände redan på banvandringen att Chaplin skulle gilla den. Det var inte så många passager där hon kom rakt fram mot en radda  hopphinder. Och att domaren Marianne valde att lägga bommarna på 26 cm blev pricken över i:et som gjorde kvällen riktigt, riktigt lyckad.

Att Chaplin som grädde på moset klarade Mariannes referenstid på hoppbanan är jag sjukt stolt över. För det brukar hon verkligen inte göra.

Detta inlägg publicerades i Agility, Chaplin, Filmer, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till I kväll är hon ännu dyrare än vanligt

  1. kerstin spira skriver:

    Duktig bissing!
    Gäller att komma till ”rätt” matte!
    Heder till Chaplin i första hand, matte får nöja sig med att bli nr2.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s