Avspänd freestyletävling

Eftersom Chaplin inte är okej startade Linda och jag bara med Eldor och Garbo idag, när Skarpnäck HU arrangerade freestyletävling på SSBK. Det innebar att vi var tvungna att ändra en hel del i Gammeldans med svans-programmet. Både för att det skulle se bättre ut och för att försöka höja svårighetsgraden.

Men kom jag ihåg det nya programmet? Naturligtvis inte. Garbo började strula när hon skulle backa runt mig. Men musiken malde så klart bara på. Då fick jag hjärnsläpp och tappade bort mig totalt.

Det var iallafall en härlig dag. Precis som det brukar vara på freestyletävlingar. För det är en himla trevlig stämning i sporten. Lagom avspänd. Bara det att första klassen inte började förrän klockan 10, trots att det var en massa starter som skulle betas av, var underbart.

Dessutom var dagens domare mycket generösa. Och det höjer så klart stämningen ännu mer. Vårt lag kom – helt ofattbart nog – trea av hela åtta startande lag.

Garbo och ChaplinI väntan på startHelenaLinda och EldorGullig klass I-hundCarina i kostym inför heelworkklass IIISofia, Åsa med fleraTeam SurpriceLinda och Eldor i heelworkklass IIPrispallen i heelworkklass III

Detta inlägg publicerades i Freestyle, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s