Vi stannade hemma

Hundsporthallen i KungsängenTvå gånger den här veckan har Linda och jag varit i den nya och inte helt färdigställda Hundsporthallen i Kungsängen och tränat på lagprogrammet i freestyle.

Det gick så dåligt att jag blev mer än lättad när Linda sa att jag och flickorna slapp åka med till Fagersta och tävla idag. Men trots att Linda alltså körde gammeldansprogrammet själv med Ester och Eldor var de så uppjagade att Linda kände sig tvingad att bryta. Gissa om jag är nöjd att vi stannade hemma och tog det lugnt istället.

Hundhallen i Kungsängen kommer vi dock att fortsätta träna i, för den är riktigt bra. Eller, rättare sagt, den kommer att bli det när den är klar. Än så länge saknar jag utomhusbelysning och en lättillgänglig toalett. Utrymme för fika ska det visst också bli och det är ju inte heller fel.

Så i november har vi redan flera timmar inbokade i Kungsängen för rallyträning med bland andra Meta. Det ska bli betydligt roligare än den där stressande freestyleträningen.

Agility kommer vi att träna i Stockholms Hundsportcentrum i Väsby ungefär varannan vecka i vinter tillsammans med klubbkompisar från SAgK. Chaplin får dock lugna sig till efter årsskiftet innan hon får vara med och börja hoppa. Men jag hoppas att vi kan komma igång med tunnel och motivationsträning i Solna Ridskolas ridhus innan dess.

Tänk vad otroligt mycket enklare det har blivit att träna hund på vintern under de senaste åren. Och betydligt dyrare, förstås.

Detta inlägg publicerades i Freestyle, Hundhallar. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s