Mot Rasspecialen!

”Det här ser ju bra ut.”

Bara för att få höra de sex orden var jag för ett par timmar sen på återbesök på Albano. Stygnen på Chaplins mage ska nämligen inte tas. De sitter under huden, och kommer att förintas av sig själva.

Men eftersom jag inte ville att djursjukvården skulle få dumpa ansvaret att avgöra om de tre små såren läker som de ska på mig – en amatör – bokade jag en tid. Det var tydligt att kvinnan i receptionen tyckte att jag var överdriven. Men det skiter jag i.

Och än så länge är jag mer än nöjd med att jag valde att just titthålskastrera Chaplin. Jag är övertygad om att det trots hennes litenhet blev en vinst i form av minskad infektionsrisk, mindre postoperativa smärtor och kortare konvalescenstid. Hon har mått utmärkt på alla sätt och vis, sen hon slutade att vara groggy efter narkosen, och inte brytt sig det minsta om såren som har läkt jättefint.

Så nu åker vi alla tre först till Småland och sen till Vårgårda. För imorgon är det äntligen dags för vad jag tror och hoppas blir en av årets roligaste tävlingar – Rasspecialen i Tångahallen.

Söndag och måndag tänker jag vika åt samma sysselsättningar som vi roade oss med när vi laddade batterierna med ett stärkande höstlov hos mamma häromveckan – långa raska promenader och spårträning.

Lady får förstås hänga med på ett hörn.

Detta inlägg publicerades i Agility, Chaplins kastrering, Lady, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mot Rasspecialen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s